Vi är så nöjda med renoveringen

Äntligen är det klart! Vi har väntat i evigheter på denna dag. Renoveringen är avslutad och vi är så nöjda med resultatet. Det ser fantastiskt ut! Vi vill tacka personalen på den byggfirma i Gävle som hjälpte oss, och det är en firma som verkligen kan rekommenderas och du kan läsa mer här om dem.

Planerna på att göra om hemma startade redan för ett år sedan. Men det tar tid att planera och hitta rätt byggfirma. Vi ville inte ha någon ofrivillig överraskning under tiden som renoveringen pågick, så därför tog vi oss den tiden. Det var verkligen värt det! Bygget blev av mycket hög kvalitet och resultatet överträffade alla förväntningar. Vi hade först tänkt att bara renovera köket, men så bestämde vi oss för att göra en totalrenovering och det är vi så glada över nu.

Allt blev nytt och fräscht, och det känns som att vi fått ett helt nytt hem. Vi har fått många positiva kommentarer från våra vänner och bekanta, och alla är eniga om att detta var ett mycket lyckat bygge. Vi skulle absolut anlita den här firma igen om det skulle behövas, men det kommer vi inte behöva på många, många år! Kanske är det just du som läser det här blogginlägget som vill göra om hemma, och då kan vi bara säga att du absolut ska anlita den här firman. I alla fall under förutsättning att du bor här i Gävle eller i stadens omnejder. En bra sak kan vara att fundera över vad det är du vill få hjälp med och sedan begär du in en offert. Då kan du få en uppfattning av vad det kommer att kosta. Du har inget att förlora och bara mycket att vinna! Hoppas att det här inlägget var till hjälp, hör av er om ni undrar något!